Boek jouw volgende Formule 1 avontuur met Next Travel Events, het bedrijf dat jouw F1 reis tot in de puntjes verzorgt. In samenwerking met TCR Tours, een ervaren busvervoerbedrijf, bieden wij busvervoer naar F1 races door heel Europa. Zo ga je een zorgeloos raceweekend tegemoet.

F1 reizen per luxe touringcar

Bij Next Travel Events draait het niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis zelf. Het vervoer per luxe touringcars bieden een geheel verzorgde reiservaring, wat een flink voordeel oplevert ten opzichte van zelf rijden. Geen stress over files, parkeerproblemen of vermoeiende autoritten. In plaats daarvan geniet je onderweg van comfortabele stoelen, gratis koffie/thee en tegen betaling fris, bier of wijn, entertainmentfaciliteiten en ontmoet je gelijkgestemde fans die net zo enthousiast zijn over de Formule 1 als jij. De sfeer is geladen met opwinding, en het avontuur begint zodra de motor start. Het is meer dan alleen een rit naar de race; het is een reis waar iedereen dezelfde passie deelt voor voor de snelheid, techniek en de ongekende sensatie van de Formule 1. Gesprekken gaan over vorige races, favoriete coureurs en het komende evenement. De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet, ben je veilig op je bestemming aangekomen. Deze busreis kan variëren van 16 tot 20 reisuren, dit is afhankelijk van de rij- en rusttijden van de chauffeur, verkeersomstandigheden, weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden, kortom de pret kan beginnen!

Qua opstapplaatsen heb je de keuze uit Hoogeveen, Meppel, Apeldoorn, Zwolle en Arnhem. Je hebt de keuze uit handige vertrektijden – vroeg in de ochtend voor een extra lange dag vol raceplezier of ‘s avonds voor een ontspannen reis. Onze bussen volgen vaste routes, wat de reisplanning eenvoudig maakt. Andere opstapplaatsen of aangepaste routes zijn mogelijk op aanvraag (alleen voor groepen).

Busvervoer + f1 tickets + f1 camping

Next Travel Events – jouw betrouwbare partner in F1 reizen – regelt niet alleen het busvervoer, maar biedt ook F1 tickets en campingplekken aan. Wij nemen het volledige pakket voor onze rekening, waardoor jij je kunt concentreren op waar het echt om gaat: genieten van de races. Het is de ultieme formule voor een zorgeloze, voordelige en gezellige Formule 1 beleving!