Formule 1 races brengen mensen bij elkaar. Wij bezoeken al jaren – met een hechte vriendengroep – F1 bestemmingen overal ter wereld. Gemiddeld gaan we een paar keer per jaar naar verschillende landen. Natuurlijk helemaal in stijl: oranje t-shirts en traditionele klompen met Max erop. Het zal je dan ook niet verbazen dat we al snel werden aangesproken door andere Nederlanders, we vielen aardig op. Elke reis was een feestje, we hadden het erg naar ons zin.

Er gaat niets boven de unieke sfeer en opwinding die je ervaart tijdens een Formule 1 weekend, van de de brullende motoren die het circuit vullen tot het moment wanneer jouw favoriete coureur de finishlijn passeert. Deze gedeelde passie brengt niet alleen ons, maar mensen van over de hele wereld samen. Het verbindt en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.

Het verhaal achter Next Travel Events

Het idee om zelf F1 reizen te organiseren, ontstond in Azerbeidzjan. Tijdens een spontane ontmoeting met een groepje Nederlanders, die ondanks hun prijzige pakketreis buiten de races om aan hun lot werden overgelaten, ontdekten we de behoefte aan meer. Dankzij onze lokale connecties genoten wij niet alleen van de races, maar verkenden we ook de beste restaurants, bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. We hadden een geweldige tijd, en dat gunnen we elke Formule 1 fan. Om die reden besloten we om betaalbare reizen te organiseren waar alles wordt geregeld. Zodat jij volop kunt genieten van de races, lekker eten & drinken, muziek en leuke uitjes.

Meer dan alleen F1 tickets

Je kunt bij ons alleen losse tickets boeken (met uitzondering van Oostenrijk), maar dan moet je nog veel uitzoeken en regelen. Bespaar jezelf moeite en tijd, wij nemen dit graag voor je uit handen. Boek jouw F1 tickets, vervoer en F1 camping bij Next Travel Events voor een complete Formule 1 beleving. Ga jij ook met ons mee op dit onvergetelijke avontuur?