Ben jij een enthousiaste Formule 1 fan die droomt van het bijwonen van races over de hele wereld?Next Travel Events staat voor je klaar. Bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw F1 tickets, of je nu de voorkeur geeft aan staanplaatsen of jezelf verwent met een plek op de tribune met panoramisch uitzicht op het circuit. De F1 tickets zijn voor een heel weekend, geldig van donderdag tot en met zondag. De bulderende motoren, de geur van verbrand rubber en het oorverdovende gejuich van de menigte om je heen, geeft je een kick die je tot in je tenen voelt. Je staat midden in de actie, en gaat helemaal op in de passie en spanning van elke race. Wie wil dat nou niet?

F1 tickets + all-in arrangement

We gaan verder dan alleen tickets, want we begrijpen dat echte fans op zoek zijn naar dat beetje extra om hun Formule 1 avontuur onvergetelijk te maken. Daarom hebben we een speciaal all-in arrangement samengesteld, waarin wij niet alleen de Formule 1 kaarten, maar ook het busvervoer en accommodatie voor je regelen. Wil je helemaal nergens naar om hoeven te kijken, boek dan ons speciale ontbijt-arrangement erbij. Voor een kleine meerprijs geniet je elke ochtend van vers afgebakken broodjes, lekkere sapjes, koffie & thee, diverse soorten beleg, yoghurt en zelfs een stuk fruit. En alsof dat nog niet genoeg is, heb je op vrijdagavond de keuze tussen nasi of bami met kip saté. Zaterdag sluit je de dag af met een gezellige BBQ-avond.

F1 tickets

Bij de aanschaf van je Formule 1 tickets heb je de mogelijkheid om een compleet ingerichte tent bij de boeken inclusief powerbank. Zoals je niet met zoveel spullen hoeft te slepen en je een waanzinnig weekend kan beleven.

Unieke groepsreizen naar de Formule 1

Voor groepen die een op maat gemaakte ervaring zoeken, hebben we verschillende mogelijkheden, aangepast aan jouw wensen (op aanvraag). Vanaf 8 personen bieden we zelfs een leuke groepskorting. Ben je klaar voor een geweldige ervaring die je nooit meer vergeet? Boek bij Next Travel Events!