Boek jouw F1 reis met camping en vervoer

Formule 1 reizen

Beleef een onvergetelijk Formule 1 reis met feestprogramma en DJ's op onze unieke camping! Inclusief busvervoer, zodat iedereen kan mee feesten.

F1 reizen

Next Travel Events verzorgt een onvergetelijke ervaring voor Nederlandse Formule 1 liefhebbers en iedereen die graag een keer een spectaculair raceweekend wil meemaken. Onze F1 reizen nemen je mee naar diverse bestemmingen over de hele wereld, waarbij betaalbaarheid, gemak en plezier centraal staan. Je bent niet alleen getuige van de spannende races, maar krijgt ook de kans om Max Verstappen, onze Nederlandse raceheld, in actie te zien op verschillende legendarische circuits. Van het historische Monza in Italië tot het moderne Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, elk circuit heeft zijn eigen charme en uitdagingen voor de coureurs.

Ready, set, go!

Een Formule 1 race is echt een spektakel. Denk aan het geluid van die loeiharde motoren die door de lucht schallen, de opwinding die je voelt terwijl de auto’s met een ongelooflijke snelheid voorbij scheuren, en de geur van verbrand rubber die in de lucht hangt. Wanneer de race begint, storten de coureurs zich in de eerste bocht, elke beweging doordacht en perfect getimed. Het publiek juicht als de auto’s langsrazen en de spanning is voelbaar terwijl ze strijden om de beste positie.

De pitstops voegen nog meer actie toe. De coureurs schieten als een geoliede machine de pitstraat in, banden worden razendsnel verwisseld en de auto’s scheuren weer weg. Het is een bijzonder schouwspel van snelheid en behendigheid. Aan het einde van de race, wanneer de winnende auto’s over de finishlijn gaan, barst het feest los. De champagne vliegt door de lucht en trofeeën worden trots omhoog gehouden. Een indrukwekkende ervaring waar je voor een lange tijd met veel plezier aan zal terugdenken.

Volledig verzorgde F1 reizen

Met de F1 reizen van Next Travel Events hoef je alleen maar achterover te leunen en te genieten. Dus, waar wacht je nog op? Boek vandaag nog en maak je klaar voor een F1 reis vol snelheid, passie en bijzondere momenten op de meest iconische circuits ter wereld.